Recruitment en Interim voor ICT professionals

#Datascience #AI #IT-management #Microsoft #Dynamics365 #Office365 #Azure
Onderdeel Vaes & Linthorst groep

Bekijk alle vacatures Bekijk alle interim opdrachten

IXT, People multiplying your Business

IXT weet dat de juiste ICT/data-professional het ‘competitief’ verschil maakt in elk succesvol businessmodel. IXT werft deze moderne ICT/data-professionals voor organisaties en bedrijven voor een vast dienstverband of een interim opdracht.

 

IXT helpt organisaties en bedrijven hun businessmodellen te digitaliseren en maximaal de mogelijkheden te benutten van de Cloud en technologische ontwikkelingen zoals Artificial Intelligence (AI), Internet of Things (IoT), Blockchain en Big Data.
Focus ligt hierbij op IT-management, Data Science & AI consultants en Microsoft Dynamics365, Office365 en Azure consultants.

IXT zorgt op basis van meer dan 25 jaar IT ervaring voor de perfecte match tussen werkgever / opdrachtgever en werknemer/ interim professional.

 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures en interim opdrachten

 

Zit de perfecte baan of opdracht er niet bij? Geen probleem! Doe een open sollicitatie zodat wij jou als eerste benaderen bij nieuwe vacatures en aanvragen.

De perfecte match

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij zoekende naar een (andere) baan en wil je verzekerd zijn van een goede functie in een organisatie die bij jou past? IXT zorgt voor de perfecte match.

Schrijf u in

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures

Ben jij zoekende naar een (andere) baan? Bekijk onze vacatures. Zit de perfecte baan er niet bij? Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures waarvan we jou graag op de hoogte stellen.

Houd mij op de hoogte van nieuwe vacatures