default-header
Nieuws

Whitepaper: Omzet verhogen met data science en AI binnen de industriële sector

Nieuwe technologieën, aanstormende concurrentie vanuit opkomende markten en steeds hogere consumenteneisen:
het zijn allemaal zaken die vragen om een herinrichting van de traditionele fabriek en schreeuwen om productieketens met een hogere flexibiliteit, diversiteit en kwaliteit.

De voortschrijdende digitalisering van de samenleving mist zo ook haar uitwerking op de industriële sector niet. Smart industry wordt steeds meer de norm. Deze term slaat niet alleen op het inzetten van nieuwe productietechnologie, maar behelst ook de verregaande integratie van producten, mensen, machines en informatietechnologie binnen industriële werkomgevingen.

Data science, IoT, robotisering en kunstmatige intelligentie (AI) zijn stuk voor stuk handige tools die je strategisch kunt inzetten om nieuwe inzichten te vergaren. Ze leveren vaak zelfs het fundament voor nieuwe services en (winstgevendere) businessmodellen.

In deze whitepaper werpen we een blik op de belangrijkste digitale trends en ontwikkelingen binnen de industriële sector en tonen we hoe je deze kunt gebruiken als aanjagers voor omzetverhogende productiewijzen en businessmodellen.

 

Klik:Je omzet verhogen met data science en AI binnen de industriële sector‘ 

>