default-header
Vind de perfecte werknemer of interim professional voor uw organistatie

Opdrachtgevers

Werknemers zijn de sleutel tot succes binnen een organisatie. Bij IXT zijn wij ervan overtuigd dat het optimaal matchen tussen mens en werk een positieve inbreng heeft voor iedere organisatie. Met onze persoonlijke aanpak, expertise en ons uitgebreide netwerk vinden wij deze perfecte werknemer of interim professional voor uw organisatie!

Onze belofte

IXT voorziet uw organisatie van de juiste werknemer of interim professional. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk in de IT markt kunnen wij voor ieder bedrijf een goede en passende werknemer of interim professional vinden. Onze werkwijze is volledig transparant. U bent verzekerd van onze focus en inzet.
People multiplying your business. IXT werft de moderne ICT en data professionals die het ‘competitief’ verschil maken.

Onze expertise:
IT en projectmanagement, adoptie- en changemanagement, data (AI) professionals en expertise van het Microsoft platform (Dynamics365, Office365 en Azure)

Onze professionals:
Moderne professionals met het besef dat ICT en data het ‘competitief’ verschil maken

Onze vacatures en interim opdrachten:
Uitdagend en game changing

Exclusiviteit

Wanneer u ervoor kiest om uw opdracht exclusief bij ons neer te leggen, geniet u van vele voordelen, waaronder een korting op de fee. Exclusieve opdrachten krijgen daarnaast voorrang, er worden bedrijfsfilmpjes voor gemaakt en een social media campagne gestart met targeting.

RaaS

Recruitment as a Service (RaaS) is een recruitment abonnement. Als recruitment partner nemen wij het gehele proces uit handen tegen een vast maandbedrag. Exclusiviteit is hierbij geen vereiste en u heeft geen kosten achteraf.

Interim

Wij verzorgen een interim professional voor uw opdracht of project. Wij factureren op basis van de gewerkte uren, tegen een vooraf afgesproken uurtarief. Eventuele bijkomende kosten worden apart gefactureerd, zonder opslag.

Recruitment as a Service

IXT is ook een alternatief voor het traditionele afrekenmodel van de eenmalige succesfee en biedt RaaS, Recruitment as a Service aan. Voor een vast maandbedrag (gebaseerd op het verwachte aantal vacatures) zorgt IXT voor employer branding en de weving en selectie van de juiste professionals.

Recruitment as a Service (RaaS) is recruitment in een abonnementsvorm. U maakt een inschatting van het aantal in te vullen vacatures per jaar met een jaarsalaris tot € 60.000,-. Vervolgens sluit u een abonnement af voor de duur van 12 maanden.

De RaaS dienst biedt de volgende toegevoegde waarde ten opzichte van ‘zelf doen’:

 • Vast maandelijks tarief zonder verrassingen. Geen extra kosten achteraf.
 • RaaS is gemiddeld 50% goedkoper dan ‘zelf doen / eigen recruiter’ en gemiddeld 30% goedkoper dan de reguliere werving & selectie fees.
 • Salaris van de kandidaat is niet meer leidend voor de berekening van de werving en selectie fee.
 • Geen voorwaarden zoals aanbetaling en exclusiviteit.
 • Een uitgebreide bedrijfsintake om de personeelsplanning voor het komende jaar door te spreker én om goed het bedrijf en haar DNA te ‘snappen’ om zo gericht de employer branding in te kunnen richten. Hierdoor bouwen wij aan een hecht partnership en leren wij uw bedrijf steeds beter kennen.
 • Ingerichte employer branding op basis van social media campagnes (> 6.000 volgers). De campagnes worden grafisch speciaal voor uw vacatures ontworpen (beelden en video’s) en gerichte arbeidsmarkt communicatie van en voor uw bedrijf. Hierbij ondersteunen wij u ook bij het schrijven van de vacature teksten.
 • Een persoonlijke consultant als aanspreekpunt en ‘vaste recruiter’ binnen een professionele recruitment organisatie met een bewezen reputatie en opgeteld meer dan 50 jaar recruitmentervaring.
 • Per maand een voortgangsrapportage.
 • Per vacature heeft u recht op één Persoonlijk Profiel Analyse (persoonlijkheidstest).
 • Per vacature kunt u één uitgebreid assessment laten uitvoeren tegen een gereduceerd tarief.
 • 3 maanden garantie op de geleverde kandidaat.
 • Heeft u nog credits over aan het eind van de periode, dan mag u deze meenemen mits u het  abonnement verlengt met 12 maanden.

Referenties

Met geavanceerde installaties worden verschillende soorten zand en grind van een constante hoge kwaliteit geproduceerd op diverse locaties in Noord Limburg, Brabant en Duitsland

Teunesen Zand & Grint
Elke dag zo fijn mogelijk. Dat is wat ons drijft bij BrabantZorg. We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. Dat doen we samen met de mensen zelf en hun naasten. We kijken wat iemand nog zelf kan en voegen daar onze deskundigheid en aandacht aan toe. Bij BrabantZorg bieden we elke dag vanuit 35 locaties ondersteuning, welzijn, zorg en wonen op maat aan zo’n 6.000 cliënten in de regio Oss, Uden, Meierijstad en Den Bosch.

BrabantZorg