default-header

Over ons

IXT B.V. (Recruitment en Interim) is het nieuwe bedrijf van Hans Hendrikx en de Vaes & Linthorst groep. IXT is na Vaes & Linthorst Management Matching, Xelect Recruitment en X-Kwadraat Detachering de vierde businessunit van de Vaes & Linthorst groep.
IXT weet dat de juiste ICT/data-professional het ‘competitief’ verschil maakt in elk succesvol businessmodel. IXT werft deze moderne ICT/data-professionals voor organisaties en bedrijven voor een vast dienstverband of een interim opdracht.

IXT helpt organisaties en bedrijven hun businessmodellen te digitaliseren en maximaal de mogelijkheden te benutten van de Cloud en technologische ontwikkelingen zoals Artificial Intelligence (AI), Internet of Things (IoT), Blockchain en Big Data.
Focus ligt hierbij op IT-management, Data Science & AI consultants en Microsoft Dynamics365, Office365 en Azure consultants.

Data en ICT maken het competitief verschil. Dit gaat veel verder dan ICT gebruiken voor ondersteuning van operationele processen binnen de bedrijfsvoering van een organisatie. De D van Digitalisering of Data hoort standaard in de marketingmix van Porter thuis en is de 7e P !

De missie van IXT is ‘People multiplying your business’.

IXT biedt tevens een alternatief voor het traditionele afrekenmodel van de eenmalige wervingsfee: Recruitment as a Service (RaaS). Voor een vast maandbedrag (gebaseerd op het verwachte aantal vacatures) zorgt IXT voor employer branding en de werving van de juiste professionals.

Hans Hendrikx gaat, op basis van zijn meer dan 25 jaar ervaring in de ICT-dienstverlening, IXT leiden. Als onderdeel van de Vaes & Linthorst groep vormen 25 jaar ervaring in de ICT-dienstverlening en meer dan 25 jaar ervaring in de recruitmentbranche dit nieuwe bedrijf.

Vaes & Linthorst groep

IXT is onderdeel van de Vaes & Linthorst groep. Bij elkaar opgeteld heeft de Vaes & Linthorst groep meer dan 50 jaar recruitment ervaring en daarmee een enorm netwerk opgebouwd. Dit netwerk gebruiken we om de optimale match tussen jou als kandidaat of interim professional en een passend bedrijf en opdrachtgever te maken.

Ben je zoekende naar een (andere) baan of interim opdracht ? Solliciteer direct! Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures of interim opdrachten waarvan we je graag op de hoogte houden. Wij garanderen je dat jouw sollicitatie bij ons vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons team