default-header
Recruitment as a Service

RaaS

IXT is ook een alternatief voor het traditionele afrekenmodel van de eenmalige succesfee en biedt RaaS, Recruitment as a Service aan. Voor een vast maandbedrag (gebaseerd op het verwachte aantal vacatures) zorgt IXT voor employer branding en de weving en selectie van de juiste professionals.

Recruitment as a Service (RaaS) is recruitment in een abonnementsvorm. U maakt een inschatting van het aantal in te vullen vacatures per jaar met een jaarsalaris tot € 60.000,-. Vervolgens sluit u een abonnement af voor de duur van 12 maanden.

Recruitment as a Service

De RaaS dienst biedt de volgende toegevoegde waarde ten opzichte van ‘zelf doen’:

 • Vast maandelijks tarief zonder verrassingen. Geen extra kosten achteraf.
 • RaaS is gemiddeld 50% goedkoper dan ‘zelf doen / eigen recruiter’ en gemiddeld 30% goedkoper dan de reguliere werving & selectie fees.
 • Salaris van de kandidaat is niet meer leidend voor de berekening van de werving en selectie fee.
 • Geen voorwaarden zoals aanbetaling en exclusiviteit.
 • Een uitgebreide bedrijfsintake om de personeelsplanning voor het komende jaar door te spreker én om goed het bedrijf en haar DNA te ‘snappen’ om zo gericht de employer branding in te kunnen richten. Hierdoor bouwen wij aan een hecht partnership en leren wij uw bedrijf steeds beter kennen.
 • Ingerichte employer branding op basis van social media campagnes (> 6.000 volgers). De campagnes worden grafisch speciaal voor uw vacatures ontworpen (beelden en video’s) en gerichte arbeidsmarkt communicatie van en voor uw bedrijf. Hierbij ondersteunen wij u ook bij het schrijven van de vacature teksten.
 • Een persoonlijke consultant als aanspreekpunt en ‘vaste recruiter’ binnen een professionele recruitment organisatie met een bewezen reputatie en opgeteld meer dan 50 jaar recruitmentervaring.
 • Per maand een voortgangsrapportage.
 • Per vacature heeft u recht op één Persoonlijk Profiel Analyse (persoonlijkheidstest).
 • Per vacature kunt u één uitgebreid assessment laten uitvoeren tegen een gereduceerd tarief.
 • 3 maanden garantie op de geleverde kandidaat.
 • Heeft u nog credits over aan het eind van de periode, dan mag u deze meenemen mits u het  abonnement verlengt met 12 maanden.
Exclusiviteit

Wanneer u ervoor kiest om uw opdracht exclusief bij ons neer te leggen, geniet u van vele voordelen, waaronder een korting op de fee. Exclusieve opdrachten krijgen daarnaast voorrang, er worden bedrijfsfilmpjes voor gemaakt en een social media campagne gestart met targeting.

RaaS

Recruitment as a Service (RaaS) is een recruitment abonnement. Als recruitment partner nemen wij het gehele proces uit handen tegen een vast maandbedrag. Exclusiviteit is hierbij geen vereiste en u heeft geen kosten achteraf.

Interim

Wij verzorgen een interim professional voor uw opdracht of project. Wij factureren op basis van de gewerkte uren, tegen een vooraf afgesproken uurtarief. Eventuele bijkomende kosten worden apart gefactureerd, zonder opslag.