default-header

Werkzoekenden; interim of vast

Een baan of opdracht die bij je past heeft een positieve invloed op je leven, daar geloven we bij IXT  in. Daarom gaan wij met jou op zoek naar een baan of opdracht die past bij je kennis en ervaring, maar ook past bij jou als persoon en jouw ambitie. Je baan of opdracht moet tenslotte energie opleveren en geen energie kosten.

IXT bemiddelt zowel in vaste banen als in interim opdrachten. Beide met persoonlijk contact én kennis en ervaring met het IT vak als basis.

Bekijk de vacatures

Onze belofte

Het persoonlijke contact met jou als (interim) professional maakt dat wij een goede match met een nieuwe opdracht of baan kunnen maken.

Wanneer jij past bij een opdracht of vacature, nodigen wij jou uit voor een persoonlijke kennismaking. In dit gesprek wordt er goed geluisterd naar jouw wensen en horen we graag meer over jouw competenties, drijfveren, ambities en cv. Op deze manier komen wij erachter wat jij als uitdaging ziet en waar jouw passie ligt.

Mocht de perfecte match er nog niet zijn? Dan kun je ervoor kiezen om ingeschreven te blijven als (interim) professional en houden wij je op de hoogte van nieuwe vacatures en interim opdrachten.

Onze belofte:
Developing future skills IXT werft de moderne Data en Robotica professionals die het ‘competitief’ verschil maken.

Onze expertise:
Datascience & AI, IOT, Robotica & Automatisering professionals.

Onze professionals:
Moderne professionals met het besef dat data en technologie het ‘competitief’ verschil maken

Onze vacatures en interim opdrachten:
Uitdagend en game changing !