Maak impact

Wij stellen je graag voor aan de juiste data- & AI- en robotica- & automatiseringsspecialisten. Ongeacht of dat op basis van detachering-, interim of werving en selectie is. De vorm maakt ons namelijk niets uit, zolang deze aansluit bij jouw organisatie en situatie. Voorop staat voor ons het eindresultaat: het vinden en verbinden van een schaarse specialist die echt het verschil maakt binnen jouw organisatie. Zo maken wij bij IXT impact.

Laten we met elkaar in gesprek gaan over welke vorm van dienstverlening aansluit bij jouw organisatie en situatie. En vooral: praten over wie het talent is binnen data-, AI en robotics dat wij aan je mogen voorstellen.

Detachering

Versterking met een data-, AI- en/of robotics-specialist voor een langere (project)periode. Bij detavast rekenen we een vast uurtarief per specialist en vervullen wij de werkgeversrol.

Interim

Snel en tijdelijke versterking van data-, AI- en/of robotics-interimmers. Wij stellen je voor aan een specialist op inhuurbasis en rekenen hiervoor een vast tarief per uur.

Recruitment as a Service

Een unieke abonnementsvorm waardoor je geen omkijken hebt naar het recruitment proces. Met RaaS ben je wel tot 40% goedkoper uit als het gaat om werving en selectie én heb je volledig de controle.

Naast onze dienstverlening op basis van detachering, interim of recruitment is IXT mede-initiatiefnemer van de Datascience & AI Academy op de Brightlands Campus in Venlo.

Lees meer

Zo werkt het voor jouw organisatie bij IXT

  • snel schakelen met vaste contactpersonen op basis van duidelijke afspraken.
  • helder communiceren met ervaren gesprekspartners met een achtergrond in techniek/IT die jouw taal spreken.
  • geen afnameverplichtingen en exclusiviteit, wel een basis om gemakkelijk en snel zaken te doen bij behoefte aan professionals.

Internationale werving

Gegeven de uiterst krappe arbeidsmarkt voor Data & AI en Robotica & Automatisering specialisten zullen wij niet alleen in Nederland werven maar ook internationaal specialisten aantrekken.


Lees meer

Onze missie

Onze missie is om voor elk maakbedrijf de juiste hoogopgeleide Data & AI en Robotica & Automatisering professional te vinden die tijdelijk of permanent hét digitale verschil gaat maken.

Ons team van professionals