Waar ben je naar op zoek?

Develop future skills, create positive energy & make impact

Bij IXT maken we graag impact. Onze missie is om voor elk maakbedrijf de juiste hoogopgeleide Data & AI en Robotica & Automatisering professional te vinden die tijdelijk of permanent hét digitale verschil gaat maken.

De vraag naar data-, AI- en robotics-specialisten voor het proces van het digitaliseren van productie- en logistieke processen en hun klantbediening groeit. Niet in de laatste plaats vanwege de ontwikkelingen binnen het vakgebied. De technologische ontwikkelingen op roboticavlak gaan snel. Artificial Intelligence is niet langer toekomstmuziek, het speelt nú. En als je alle data die geautomatiseerde en gerobotiseerde systemen opleveren verzamelt én analyseert zijn de mogelijkheden oneindig.

IXT helpt bedrijven die mogelijkheden te benutten en zo te ondersteunen bij het digitaliseren van productie- en logistieke processen en klantbediening. Dit doen we door de match te maken tussen data-, AI- en robotics talent en bedrijven in de maakindustrie in Zuid-Oost Nederland. Ons motto is 'developing future skills'. Daarom zoeken we (ook) actief naar talent dat zich binnen het data-, AI- en/of roboticawerkveld wil ontwikkelen. Positieve energie speelt daarbij een belangrijke rol. Een baan of opdracht die past bij wie je bent en wat je kunt, heeft een positieve invloed op je leven. Daarom kijken we verder dan alleen een match op CV, we kijken naar de match tussen persoon én organisatie.

Academy

IXT is mede-initiatiefnemer van de Datascience & AI Academy op de Brightlands Campus in Venlo.


Tijdens een uniek opleidingsprogramma scholen we hbo- en wo-talent in Businessmodelling, Datascience & AI-methoden en - technieken.

Meer weten

Nationaal en internationaal

Talent binnen data-, AI- en robotics is schaars. IXT heeft daarom naast de vestigingen in Eindhoven en Venlo, een vestiging in Spanje.


Hiervandaan worden ook hoogopgeleide data-, AI-, robotica- en automatiseringsspecialisten geworven voor opdrachten in Nederland.

Dienstverlening

Bij IXT vinden en verbinden we talent binnen data, AI- en robotics dat het verschilt maakt voor jouw organisatie.

Dit doen we op een manier die past bij jouw organisatie en situatie: detachering, op interim-basis en via Recruitment as a Service.

Meer weten

Vaes & Linthorst Management Matching

Voor vacatures of interim opdrachten op management- en directieniveau bundelen we de krachten met ons zusterbedrijf Vaes & Linthorst Management Matching.

Deze samenwerking maakt het mogelijk om vanuit IXT direct te schakelen zonder ruis, voor een optimaal resultaat.

Meer dan 40 jaar ervaring binnen ICT en techniek

IXT word geleid door Maurice Deenen en Hans Hendrikx. Maurice brengt ruim 15 jaar ervaring mee vanuit de technieksector. Hans heeft een achtergrond binnen de ICT-sector met meer dan 25 jaar ervaring. Zij snappen inhoudelijk waar de digitale uitdagingen liggen en dit maakt IXT tot een gedegen gesprekspartner. Voor zowel maakbedrijven in Zuid-Oost Nederland als voor data-, AI- en robotics talent.


Nederlandse AI Coalitie

IXT is lid van de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC). Dit is een publiek-private samenwerking waarbij overheid, bedrijfsleven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties samenwerken. De coalitie heeft als doel de Nederlandse activiteiten in AI te stimuleren, te ondersteunen en waar nodig te organiseren. Ze wil Nederland in een voorhoedepositie krijgen op het gebied van kennis én toepassing van AI voor welvaart en welzijn. De NL AIC moet gaan functioneren als dé katalysator van AI-toepassingen in ons land.


Ons team van professionals
Staan voor je klaar