Know the right people

Als je de juiste mensen kent dan vind jij de juiste job binnen data-, AI- en robotics. Een nieuwe baan of nieuwe opdracht vinden begint bij het kennen van de juiste mensen. Goed om elkaar te leren kennen en te weten wat jij wilt.

IXT detacheert en bemiddelt in vaste banen en in interim-opdrachten in de maakindustrie. Dit doen we met mensen met een achtergrond in de techniek en IT. We spreken jouw taal en komen onze afspraken na.


Create positive energy

Zorg dat je positieve energie van je werk krijgt. Een baan of opdracht die past bij wie je bent en wat je kunt, heeft een positieve invloed op je leven. En je krijgt er energie van. Het is toch zonde als je nu in een job zit die jou energie kost?!

IXT vindt samen met jou een baan of opdracht die past bij je achtergrond. En die past bij jou als persoon en jouw ambitie. Hierbij kijken we dus verder dan het CV lang is. We kijken naar de match tussen jou en de organisatie.


Make impact

Het verschil maak je zelf. Als mens en als specialist. Data-, AI- en robotics zijn allebei belangrijke uitingen van de digitalisering binnen de maakindustrie.

Door te werken aan data-, AI- en/of robotics projecten kan jij een enorme bijdrage leveren aan de toekomst. De toekomst van het bedrijf dat je versterkt én de toekomst van jou als mens en specialist. Bij IXT bouwen we graag samen aan die toekomst.

Klaar voor de
toekomst

Bij IXT geloven we in de toekomst. In de toekomst van data, AI en robotics én in jouw toekomst binnen dit werkveld. Daarin geloven we ook als jouw CV nog niet 'the perfect picture' is. Misschien wel júíst als dat zo is. De sterkste basis voor onze samenwerking is jouw drive om het verschil te maken binnen data, AI of robotics.