Waar ben je naar op zoek?

Know the right people

Als je de juiste mensen kent dan vind jij de juiste job binnen data-, AI- en robotics. Een nieuwe baan of nieuwe opdracht vinden begint bij het kennen van de juiste mensen. Goed om elkaar te leren kennen en te weten wat jij wilt.

IXT detacheert en bemiddelt in vaste banen en in interim-opdrachten in de maakindustrie. Dit doen we met mensen met een achtergrond in de techniek en IT. We spreken jouw taal en komen onze afspraken na.


Create positive energy

Zorg dat je positieve energie van je werk krijgt. Een baan of opdracht die past bij wie je bent en wat je kunt, heeft een positieve invloed op je leven. En je krijgt er energie van. Het is toch zonde als je nu in een job zit die jou energie kost?!

IXT vindt samen met jou een baan of opdracht die past bij je achtergrond. En die past bij jou als persoon en jouw ambitie. Hierbij kijken we dus verder dan het CV lang is. We kijken naar de match tussen jou en de organisatie.


Make impact

Het verschil maak je zelf. Als mens en als specialist. Data-, AI- en robotics zijn allebei belangrijke uitingen van de digitalisering binnen de maakindustrie.

Door te werken aan data-, AI- en/of robotics projecten kan jij een enorme bijdrage leveren aan de toekomst. De toekomst van het bedrijf dat je versterkt én de toekomst van jou als mens en specialist. Bij IXT bouwen we graag samen aan die toekomst.

Ik heb Hans leren kennen als een zeer eerlijke, enthousiaste en "down to earth" recruiter op het gebied van hedendaagse IT. Hans toonde vanaf het eerste moment écht interesse in mij, mijn interesses en mijn toekomstvisie. Door Hans zijn sterke en persoonlijke aanpak was ik al snel in contact met interessante partijen. Een echte aanrader voor IT professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Teun Berings
Full Stack Developer

I found a job through the IXT recruitment process. They were very friendly and the wole process was nice and fast. I would like to thank Hans for the clear communication and help he provided.

Farshad Rasa
Full Stack Developer

Hans has successfully managed to find the right candidate for Metapack. Because of Hans his drive and tenacity this position was fulfilled. Metapack team was very keen on finding the right candidate but not give in to the requirements set. Hans his candidate passed the thorough selection process. I would recommend Hans because of his personal touch, persistency and sales and managerial background.

Gertjan Dekkers
Sales Director Europe bij MetaPack Group

Klaar voor de
toekomst

Bij IXT geloven we in de toekomst. In de toekomst van data, AI en robotics én in jouw toekomst binnen dit werkveld. Daarin geloven we ook als jouw CV nog niet 'the perfect picture' is. Misschien wel júíst als dat zo is. De sterkste basis voor onze samenwerking is jouw drive om het verschil te maken binnen data, AI of robotics.